MENU

WEDDING

Tijd om de liefde te vieren! Het is een eer voor mij om dit soort dagen vol geluk vast te leggen. Ik hou ervan om jullie vast te leggen zoals jullie zijn - samen met jullie familie en vrienden.

Neem contact op

Jullie allermooiste dag, een herinnering om voor altijd te koesteren. Foto’s helpen net dat kleine beetje om weer terug te komen bij de momenten van de dag, want het vliegt voorbij! Ook de momenten die jullie op de dag zelf wellicht ontgaan zijn verrijken jullie dag achteraf. En daar ben ik voor!

Vooraf plan ik graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Ik wil jullie leren kennen en het is belangrijk dat we een klik hebben en jullie je op je gemak voelen bij mij. Omdat ik ieder jaar maar plek heb voor een beperkt aantal bruiloften kies ik voor degene waar ik het meest enthousiast van wordt betreft de klik, locatie(s) en invulling van de dag.

Worden jullie enthousiast van mijn werk en zijn jullie benieuwd naar meer? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal, en hoor graag zoveel mogelijk over jullie dag!

lovestories vanaf 1099,-

Vier de liefde

// vanaf 6 uur fotografie

// vrijblijvend kennismakingsgesprek

// minimaal 200 zorgvuldig bewerkte foto’s op USB stick

// inclusief luxe mini album

// mogelijkheid om het album te upgraden

// sneakpreview binnen een week

// uit te breiden per uur

// *inclusief BTW, exclusief reiskosten

CLOSE