EEN LIEFHEBBER VAN SAMEN MOOIE DINGEN CREËREN

Hi!

Ik ben Merlin, 31 jaar en samenwonend met mijn vriend in het mooie Amsterdam. Ik ben een dromer die wanneer aan het fotograferen, alles om haar heen vergeet (ja ook de mascara die na een shoot vaak op alle plekken zit waar het niet hoort).

Ik kan er zo van genieten om de personen voor mijn camera op hun gemak te stellen - ze een flinke boost te geven en de schoonheid van zichzelf in te laten zien. Ik leg je graag vast zoals je bent, en dan op je allermooist.

Ik omschrijf mijn fotografie stijl graag als puur & dromerig. Ik ben gek op natuurlijk licht, en fotografeer het liefst op locatie. Prachtige steden met hun idyllische uitstraling of de mooie natuur, in beide zie ik schoonheid.

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze of alle mogelijkheden, twijfel niet om me een berichtje te sturen! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

HET IS MIJN DOEL OM JOU OP EEN ZO NATUURLIJK MOGELIJKE MANIER VAST TE LEGGEN OP JE ALLERMOOIST, ZÓNDER TE POSEREN.

Ik word blij van;

Een speciaalbiertje op een zonnig terras met goed gezelschap, een wandeling door het mooie Amsterdam, schitteringen in het water, reisjes maken naar mooie plekken op de wereld, samenzijn met mijn lieve vriend, qualitytime met vriendinnetjes, ETEN, een goede serie, geurkaarsjes aan in de avond, zon, maar ook lekker op de bank met een dekentje, een heel goed wijntje, mooie magazines & design in de breedste zin van het woord.