EEN LIEFHEBBER VAN SAMEN MOOIE DINGEN CREËREN

Hi!

Ik ben Merlin, en woon samen met mijn vriend in ons droomhuis in Arnhem. Mijn liefde voor fotografie begon al vroeg, als klein meisje fotografeerde ik er al graag op los tijdens onze vakanties. Het rolletje was in die tijd alleen wat sneller vol :).

Fast forward naar heel wat jaren en ervaring later, richtte ik in 2018 officieel mijn fotografie bedrijf op. De eerste jaren als parttimer, en toen de stap gezet om écht mijn hart te volgen en fulltime als fotograaf door het leven te gaan. Best.Decision.Ever.

Puur, dromerig & tijdloos zijn de woorden waarmee ik mijn fotografie stijl graag omschrijf. Maar ook vooral realistisch & documentair met een vleugje flair.

Als een ontzettend gevoelsmens word ik intens gelukkig van allerlei liefdesverhalen vertellen, samen mooie beelden te maken en de personen voor mijn camera niet alleen herinneringen voor het leven te geven - maar vooral ook de schoonheid van zichzelf te laten inzien. Ik leg je graag vast zoals je bent, en dan op je allermooist.

Benieuwd naar mijn werkwijze of alle mogelijkheden? Shoot me a message!

Contact

HET IS MIJN DOEL OM JOU OP EEN ZO NATUURLIJK MOGELIJKE MANIER VAST TE LEGGEN OP JE ALLERMOOIST, ZÓNDER TE POSEREN.

Ik word blij van;

Een speciaalbiertje op een zonnig terras met goed gezelschap, een wandeling door het mooie Amsterdam, schitteringen in het water, reisjes maken naar mooie plekken op de wereld, samenzijn met mijn lieve vriend, qualitytime met vriendinnetjes, ETEN, een goede serie, geurkaarsjes aan in de avond, zon, maar ook lekker op de bank met een dekentje, een heel goed wijntje, mooie magazines & design in de breedste zin van het woord.