MENU

Lovestories

Jullie verhaal vastgelegd

Tijd om de liefde te vieren! Het is een eer voor mij om dit soort dagen vol geluk vast te leggen. Ik hou ervan om jullie vast te leggen zoals jullie zijn - samen met jullie familie en vrienden.

Een dag die echt helemaal van jullie is, met alles waar jullie happy van worden. En als je daardoor een beetje afwijkt van de standaard ‘regeltjes’ zeg ik; doen!

Jullie speciale dag, vol met geluksmomenten met jullie geliefden

Let’s meet!

Laten we de liefde vieren

Vooraf plan ik graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Ik wil jullie leren kennen en het is belangrijk dat we een klik hebben en jullie je op je gemak voelen bij mij.

Omdat ik ieder jaar maar plek heb voor een beperkt aantal bruiloften kies ik voor degene waar ik het meest enthousiast van wordt betreft de klik, locatie(s) en invulling van de dag.

Worden jullie enthousiast van mijn werk en zijn jullie benieuwd naar meer? Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal, en hoor graag zoveel mogelijk over jullie dag!

Jullie allermooiste dag, een herinnering om voor altijd te koesteren. Foto’s helpen net dat kleine beetje om weer terug te komen bij de momenten van de dag, want het vliegt voorbij! Ook de momenten die jullie op de dag zelf wellicht ontgaan zijn verrijken jullie dag achteraf. En daar ben ik voor!

Jullie mooie dag vastleggen, dat is wat ik het liefst doe.

Ik leer jullie eerst graag kennen. Wie jullie zijn, wat jullie doen in het dagelijks leven, waar jullie gelukkig van worden, en natuurlijk hoe jullie elkaar gelukkig maken.

Ik wil jullie net dat stapje meer beter leren kennen, zodat ik écht weet wie jullie zijn.

Bruiloftreportage

vanaf 1199,-

A lovestory waiting to be written

vanaf 6 uur fotografie

vrijblijvend kennismakingsgesprek

minimaal 200 zorgvuldig bewerkte foto’s op USB stick

inclusief luxe mini album

mogelijkheid om het album te upgraden

sneakpreview binnen een week

uit te breiden per uur

*inclusief BTW, exclusief reiskosten

CONTACT

Trouwbrochure

Een kijkje in mijn werkwijze!

Zijn jullie benieuwd naar meer informatie, én of jullie datum nog beschikbaar is? Vraag dan de trouwbrochure vrijblijvend aan!

Bruiloften

Zwangerschap

Loveshoots

Over mij

Portretten

Contact

close
CONTACT