Bruiloft

Puur, Storytelling,

met flair, romantisch,

artistiek & tijdloos

Jullie liefde vastgelegd

Booking now

Tijd om de liefde te vieren!

Het is een eer voor mij om dit soort dagen vol geluk vast te leggen. Een dag die echt helemaal van jullie is, met alles waar jullie happy van worden. En als je daardoor een beetje afwijkt van de standaard ‘regeltjes’ zeg ik; doen!

I FIND MORE LOVE

IN A STORM WITH YOU

THEN A THOUSAND SUNNY DAYS WITHOUT

- atticus

Bruiloftreportage

A lovestory waiting to be captured

Jullie allermooiste dag, een herinnering om voor altijd te koesteren. Foto’s helpen net dat kleine beetje om weer terug te komen bij de momenten van de dag, want het vliegt voorbij! Ook de momenten die jullie op de dag zelf wellicht ontgaan zijn verrijken jullie dag achteraf. En daar ben ik voor!

/ inclusief 15x15 linnen verrassingsalbum

/ mogelijkheid om het album te upgraden

/ sneakpreview binnen een week

/ uit te breiden per uur

/ vanaf 6 uur fotografie

/ vrijblijvend kennismakingsgesprek

/ minimaal 200 zorgvuldig bewerkte foto’s

/ levering via online gallery

What’s included

Trouwbrochure aanvragen

Ik leer jullie graag kennen

Let's meet!

Vooraf plan ik graag een (digitaal) kennismakingsgesprek met jullie in. Ik wil jullie leren kennen en het is belangrijk dat we een klik hebben en jullie je op je gemak voelen bij mij.

Omdat ik ieder jaar maar plek heb voor een beperkt aantal bruiloften kies ik voor degene waar ik het meest enthousiast van word betreft de klik, locatie(s) en invulling van de dag.

Worden jullie enthousiast van mijn werk en zijn jullie benieuwd naar meer? Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal, en hoor graag zoveel mogelijk over jullie dag!

contact

1 / 1

Van kennismaking tot jullie dag

How it works

Booking NOW

Trouwbrochure

Zijn jullie benieuwd naar meer informatie, én of jullie datum nog beschikbaar is? Vraag dan de trouwbrochure vrijblijvend aan!

Veelgestelde vragen